Programma

Hieronder vindt u het programma voor het feestweekend van 7 en 8 oktober 2023 

Praktische info hondenzwemming

- Honden kunnen NIET op voorhand ingeschreven worden. Enkel inschrijven op zondag 8 oktober vanaf 13.00 uur in de feesttent voor de kerk van Sint-Baafs-Vijve. (inschrijvingsgeld 5 EUR/hond)

- Kom tijdig naar de hondenzwemming als u uw hond wilt inschrijven, houdt rekening met eventuele verkeersdrukte en het vinden van een parkeerplaats. De inschrijvingen worden stipt afgesloten om 14.30 uur !

- Bij inschrijving dient u een formulier in te vullen. Om alles bij inschrijving vlot te laten verlopen kunt u dit inschrijvingsformulier hier downloaden, afprinten en invullen en meebrengen op zondag 8 oktober. Zo gaat de inschrijving van uw viervoeter nog vlotter. Let wel de honden moeten de dag zelf nog opgemeten worden met de aloude meetstok. Een bestuurslid vult in in welke categorie uw hond meezwemt.

- Download hier ook het reglement van de hondenzwemming.Wielerrit zaterdag 7 - zondag 8 oktober 2023

In samenwerking met W.T.C.-S.B.V. organiseren de Sint-Bavo Vrienden terug een wielerrit voor wielertoeristen/recreanten op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023.


Start vanaf 07.30 uur tot 10.00 uur in de feesttent op het plein voor de kerk van Sint-Baafs-Vijve. (deelnamegeld 5 EUR)
Download hier het gpx.bestand van de 35 km. 

Downland hier het gpx.bestand van de 65 km.